Mexx

Mexx is een Nederlands merk, dat werd opgericht in 1986 door Rattan Chadha. Het modebed

Concealer

Wij hebben allemaal wel eens van die zware dagen achter de rug of dagen met weinig slaa

Oogschaduw

Laat je ogen mooi stralen of geef je ogen een kleurtje door oogschaduw te gebruiken. Me

Welkom op cosmeticastunter.nl

Waar alles te vinden is over cosmeticaproducten.  Wij dames, zijn allemaal graag bezig met onze uiterlijk en cosmetica kan ons daar heel goed bij helpen. Op onze site zijn leuke tips, weetjes en informatie te vinden over alles wat make-up, gezichtsverzorging en merken betreft.

Van webshop naar cosmeticaportaal

Gedurende de jaren zijn wij een shop in cosmetica geweest. Wij hebben altijd een grote klantenbestand gehad en onze klanten waren tevreden over ons. Echter door slechte economische omstandigheden van de afgelopen jaren en door sterke concurrerende shops, hebben wij besloten om van onze site een cosmeticaportaal te maken. Wij willen graag de site houden, zodat wij jullie allemaal op de hoogste kunnen stellen en informeren naar leuke producten en merken.

Ons grote aanbod

Op deze site zijn  diverse make-up producten te vinden zoals lipstick, oogschaduw, foundation, concealers, mascara's, blush/bronzers en poeders. Hierbij geven wij ook nog leuke informatie over het product zelf en hoe je hem het beste kunt gebruiken of aanbrengen. Verder staat er allerlei informatie over de gezichtsverzorging zoals dagcrèmes en nachtcrèmes, reiniging, serums en gezichtsmaskers. Ook is er van alles te vinden over de verschillende  zowel goedkope als dure merken zoals Herome, Manhattan, Max Factor, Mexx, L'Oreal, Rimmel en Maybelline. Wij hebben vroeger met deze merken samen gewerkt en wij waren er heel tevreden over.

Neem zelf een kijkje op onze site en breidt je kennis uit alles wat cosmetica betreft! Wanneer je vragen of suggesties over onze site hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.