L'Oreal

Een van de populairste cosmetica merken van dit moment is natuurlijk het Franse merk L&

Maybelline

Het merk Maybelline werd opgericht door Tom Lyle Williams in 1915. Het familiebedrijf&n

Blush of Bronzer

Blush/bronzer kunnen je junkbeenderen meer laten accentueren. Door gebruik van een blus

Oogschaduw

Laat je ogen mooi stralen of geef je ogen een kleurtje door oogschaduw te gebruiken. Met oogschaduw kun je zelfs de vorm van je ogen veranderen. Oogschaduw wordt al vele jaren door vrouwen gebruikt. Het werd onder andere gebruikt in het oude Egypte. Toen was het een smeersel van lood, koper en dierenvet. Denk bijvoorbeeld aan de schitterende Cleopatra look.
Oogschaduw is tegenwoordig verkrijgbaar in poedervorm en in crèmevorm. Voor het aanbrengen van oogschaduw zijn er speciale oogschaduwkwastjes in allerlei soorten en maten. Zo is er een crease kwast zodat je oogschaduw kunt aanbrengen in de arcadeboog, en er is een blending kwast zodat je je oogschaduw kunt laten overlopen in bijvoorbeeld een andere kleur.

Smokey eyes

Je kunt je ogen ook een sensuele look geven door bijvoorbeeld voor smokey eyes te kiezen. Smokey eyes betekent dat de ogen donker of zwart omrand worden, waardoor een zeer mysterieuze uitstraling wordt gecreëerd. Hierdoor vallen je ogen extra op en wie wilt dit nou niet? Smokey eyes zijn al jaren razend populair en blijven zeker nog in de mode. Smokey eyes zijn vooral geschikt voor speciale gelegenheden. Het gebruik van de juiste oogschaduw laat je ogen schitteren, dus bestel je oogschaduw in één van de onderstaande shops.

drogista.nl | Grootste online drogist