Reiniging

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan allemaal schadelijke invloeden zoals vuil,

Poeder

Poeder wordt gebruikt  als finish touch nadat foundation is aangebracht. Omdat fou

Blush of Bronzer

Blush/bronzer kunnen je junkbeenderen meer laten accentueren. Door gebruik van een blus

Lipstick

Heb je een mooie outfit en schitterende schoenen aangetrokken, maar mis je toch nog iets? Meestal maakt een mooie lipstick je look helemaal af. Lipstick is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren, dus er is altijd een kleurtje dat mooi matcht met je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een knallend rode lipstick voor een vampy look, of ga voor een neutrale en zachte look met een nude lipstick. Ga je liever voor een aparte en moderne look? Kies dan voor donkerpaarse lipstick, welke nu ontzettend trendy is. Sommige lippenstiften hebben zelfs een smaakje. Denk aan zoete aardbeien smaak of wilde kersen smaak. Heerlijk!

Met lippenstift of lipgloss kan iemand een totaal andere uitstraling krijgen. Tevens kan een beetje lipstick het zelfvertrouwen een flinke boost geven. Door lippenstift op een juiste manier te gebruiken, kun je je lippen voller en groter laten lijken. Tevens bestaan er lipsticks die een zonnefactor bevatten om je lippen dagelijks tegen schadelijke UV stralen te beschermen. Om je lippen zacht te houden en te verzorgen, bestaat er lippenbalsem. Deze kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Ben je benieuwd naar de talloze soorten, merken en kleuren lipstick en lipgloss die online te verkrijgen zijn? Neem dan een kijkje in het assortiment van de onderstaande webshop.

Alles voor je lippen