Reiniging

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan allemaal schadelijke invloeden zoals vuil,

Mascara

Vollere wimpers, langere wimpers, gekrulde wimpers, wij willen het allemaal! En dankzij

Max Factor

Het merk Max Factor is een van de belangrijkste namen in de cosmetica-industrie. Het oo

Blush of Bronzer

Blush/bronzer kunnen je junkbeenderen meer laten accentueren. Door gebruik van een blush kan jij je gezicht ook een gezondere en mooiere uitstraling geven. Want wij weten allemaal dat rode wangetjes, een vorm van gezondheid betekent!
Door een bronzer te gebruiken, kun je je gezicht een shape geven. Hierdoor kun je je gezicht slanker laten lijken. Met een bronzer kun je ook een zomerse gloed creëren, je hoeft niet langer op die zomerse temperaturen te wachten. Wees wel voorzichtig dat er niet te veel shimmer in de bronzer zit. Te veel glitters is ook niet mooi!
Kijk ook naar je huidtype wanneer je een kleur voor blush gaat uitkiezen. Voor een lichte huidskleur zijn roze en beige tinten geschikt. Voor een olijfkleurige huidskleur zijn hazelnoot, koper en warme bronsbruine tinten erg mooi. Voor de donkere huidskleur zijn paarse en diepe bronstinten het beste.
Er bestaan ook verschillende vormen van blushes  zoals poederblusch, losse poeder blush, een crème blush  in een stick vorm en een stain blush. De keuze hiervan hangt af van je persoonlijke voorkeur.

drogisterij artikelen, parfum en lifestyle